Ola Olsen vinner Koseløpet på Nore Neset.

På en fin høstdag vart Koseløpet arrangert på Nore Neset. Onsdag 2. oktober stilte det 13 fører til start i klassen 4wd. Det var full rulle og god stemning på banen, men iogmed at vi er kommen i oktober så ble det en utfordring med dagslys på slutten. Flomlysene slo seg på men litt for seint til at det hjalp.

I kvalifiseringen ble det kjørt 3 omganger. Torstein Tveit satte sin raskeste tid allerede i første runde, det var nok til å sikre seg første startspor. Jostein Helland kjørte inn til andre startspor til tross for at han våknet med tannverk samme dag. Ola Olsen fikk tredje startspor. Siden Team Junior hadde samling på Nore Neset denne dagen så var startlista også fyllt opp med noen juniorer, god trening for de yngre å prøve seg sammen med de mer erfarne.

Finalen ble kjørt litt utradisjonelt for denne klassen. Det var nemlig klart for en
10 minuttersfinale. Siden det var en ukedag så var det bare 11 som stilte til start i finalen. Mørket gjorde at det ble utfordrene, Men Ola Olsen sikret seg seieren 29 sekund forran Marcus Askvik Mikkelsen. Torstein Tveit klarte ikkje å forsvare startsporet sitt og havnet tilslutt på en 3. plass.

Resultat.
1. Ola Olsen
2. Marcus Askvik Mikkelsen
3. Torstein Tveit
4. Jostein Helland
5. Odd Andres Olsen
6. Preben Selle
7. Hans-Jørgen Nergaard Andersen
8. Marius Søgnesand
9. Levi Heggland Andreassen
10. Jon Erik McWilliams
11. Torgeir Kaarbø
12. Tobias Laugen
13. Theodor Laugen


Topp 3: Torstein Tveit t.v, Ola Olsen, Markus Askvik Mikkelsen var ikke til stede da bildet ble tatt.