Utfordrende runde 7 av Bergen Offroad Serie.

Runde 7 av Bergen Offroad Serie skulle opprinnelig blitt kjørt på Marås Raceway, men først så det ut som det skulle regne en del på dagen, og siden vi nå var kommet til 26. september så minker det på dagslys på kvelden. Så det ble besluttet å flytte løpet til innebanen på Brca en god uke før løpet slik at førerne skulle få mulighet til å sette opp bilen til inne setup. Men når løpsdagen kom var det sol ute men kaldt vær så det var nok riktig besluttning.

Men utfordringene stoppet ikke der, Når løpet skulle settes opp så ville ikke pc som står på Brca starte, den hadde gått i en slags safe modus og det var ikke mulig å få den igang. Det ble prøvd å få satt igang reperasjonsstart men da var det et passord som ikke var på plass. Men heldigvis var telleanlegget oppe og gikk online, så da ble det en improvisering med å bruke «online practice» på speedhive.mylaps.com. Det ble gjort ved at en hadde en som hadde kontroll på klokken. Fellestart i kvalifiseringen og når det var gått 5 min så fikk alle beskjed om å kjøre til mål. Så var det inn på Speedhive å finne ut hvem som hadde kjørt best. Det fungerte overaskende bra, men det var mest på grunn av at det ikke var så mange til start i denne runden. Hadde det vært flere så måtte nok løpet blitt avlyst eller flyttet.

Når løpet endelig kom i gang så stilte det 5 biler til start i 2wd og 6 biler i 4wd. Det ble kjørt en kvalifiseringsomgang for å sette startrekkefølgen i finalene. Det ble kjørt 3 finalerunder der 2 var tellende. I 2wd var det Ola Olsen som viste seg raskest og vant de 2 første finalene og dermed seieren forran Eirik Midtun og Torstein Tveit. I 4wd Hadde Audun Hagesæter full kontroll og sikret seg seieren, Leander Eik fikk 2. plass og Bjørn Tore Helland 3. plass.