Adrian Søgnesand og Ola Olsen med seier i runde 8 av Bergen Offroad Serie.

Søndag 20. oktober var det klart for runde 8 og nest siste runde i Bergen Offroad Serie 2024. Løpet ble kjørt på inne på Bergen RC Arena i Arna. Klubben hadde for anledning kjøpt inn ny pc slik at det ikke skulle være problem med tellingen. Men litt utfordring vart det da en midtveis i løpet oppdaget at tellesløyfa ikke lå slik den skulle, men etter at den ble flyttet var alt i orden.

Kvalifisering.

Det stilte 15 førere tilstart i 2wd fordelt på 2 heat. 3 kvalifiseringsomganger ble kjørt for å finne ut av finaleoppsettet. Det var Adrian Søgnesand som kjørte raskest i kvalifiseringen og sikret seg første startspor. Peter Stein fulgte nærmest på 2. startspor og Endre Grøtta fikk startspor 3 i A-finalen. Audun Hagesæter fikk første startspor i B-finalen.
I 4wd stilte det 9 førere til start. Ola Olsen var raskest i kvalifiseringen og fikk første startspor i A-finalen, Audun Hagesæter kjørte inn til startspor 2 og Marcus Mikkelsen fikk 3 startspor.

Finaler.

I 2wd var det 8 biler til start i A-finalen og 7 i B-finalen. Adrian Søgnesand hadde full kontroll i finalen og vant de 2 første finalene. Dermed sikret han seg seieren. Peter Stein så ut til å ha kontroll på 2. plassen, men siden både Adrian og Peter ikke fikk fullført siste finalen så fikk Endre Grøtta seieren der og gikk forbi Peter i kampen om andre plassen. Dermed ble det 2 plass på Endre og 3. plass på Peter. Marcus Askvik Mikkelsen kjørte raskest og sikret seg seieren i B-finalen.
I 4wd var det 5 til start i A-finalen og 4 biler i B-finalen. Det ble en kamp mellom Ola Olsen og Audun Hagesæter i A-finalen. Begge kjørte inn til hver sin seier i de 2 første finalene. Så da måtte den siste finalen til for å kåre en vinner. Ola Olsen fikk tidlig en luke til Audun Hagesæter og gjorde det som skulle til for å sikre seg seieren i løpet forran Audun Hagesæter på andre plass og Marcus Askvik Mikkelsen fikk tredje plass. B-finalen ble vunnet av Leander Eik.