Audun og Endre til topps i femte runde av Bergen Offroad Serie.

Etter en velfortjent ferie var det igjen klart Bergen Offroad Serie, den femte runden i serien og denne gangen var det banen på Marås Raceway som skulle utfordre førerne. Løpet skulle egentlig kjøres Torsdag 15. august, men pga meget dårlig værvarsel den dagen så vart løpet flyttet til onsdag 14. august. Det var opplett og tørr bane frem til klokka 17:30, da åpne himmelen seg og vi fikk en time med regn, men heldigvis så sluttet regnet etter en stund. Men banen var såpass våt at regndekk måtte på.

Kvalifisering.

Kvalifiseringen kom i gang litt over klokka 18. Først ut var 2wd og med en ganske våt bane var det et virkelig slow race, bilene sniglet seg rundt banen. Til slutt var det Eirik Midtun som fikk første startspor forran Endre Grøtta og Ola Olsen. I 4wd var det mer fart i bilene, ingen slow race der og det så ikke ut som bana var glatt i det hele tatt. Ola Olsen kjørte inn til første startspor forran Torstein Tveit og Audun Hagesæter.

Finaler

Grepet i banen begynte å komme seg. I den første finalen ble det litt kaos i første sving. Endre Grøtta hadde best kontroll og vant første finale, i den andre finalen var det betydelig bedre grep og det utnyttet Endre Grøtta igjen, han sikret seg seieren i 2wd forran Jostein Helland og Eirik Midtun.
I 4WD skulle det bli en fight mellom Audun Hagesæter og Ola Olsen. Ola vant den første finale med 13 runder og 5m11.8sek. I den finale 2 hadde Audun satt opp tempoet og kjørte raskest, han klokket inn til 13 runder og 5m11.1sek. Dermed sikret Audun Hagesæter seg seieren 0,7 sekund forran Ola Olsen. Jostein Helland fikk tredje plass.