Audun og Jostein til topps i runde 4 av Bergen Offroad Serie.

Torsdag 27. juni vart den fjerde runden av Bergen Offroad Serie arrangert på Nore Neset. Det var en varm dag med temperaturer opp mot 30 grader. Det lå regn og truet mot slutten av dagen, men heldigvis så holdt det seg opplett. Det stilte 8 førere til start i 2wd og 9 førere i 4wd. Løpsleder endret litt på antall omganger til denne runden. 2 kvalifiseringsomganger og 2 finaler ble kjørt, dermed vart det litt bedre tid i mellom rundene.

Kvalifisering
Løpet kom i gang litt over klokka 18, med 1 heat i hver klasse ble de 2 rundene ferdigkjørt på ca 1 time. I 2wd var det Jostein Helland som kjørte raskest og sikret seg første startspor. Audun Hagesæter var raskest og fikk første startspor i 4wd.

Finaler
i 2wd ble det en kamp mellom Jostein Helland Og Endre Grøtta. Begge kjørte bra og vant hver sin finale, men Jostein har Nore Neset bana i fingrene og kjørte 3 sekund raskerere på sin beste 5 minutter. Dermed vant Jostein Helland forran Endre Grøtta og Torstein Tveit på tredje plass.

I 4wd var det nok en gang Jostein Helland som kjempet om seieren, denne gang med Audun Hagesæter. Begge sikret seg en seier i hver sin finale, men Audun hadde en 13 runder i første finale og det klarte ikkje Jostein å matche. Så da vart det seier til Audun Hagesæter, Jostein Helland på andre plass og Torstein Tveit på tredje plass.